Over Hellobak

Wij zijn ontstaan in 2021 in Rotterdam en gespecialiseerd in de last mile stadslogistiek van grote en zware artikelen. We halen op vanuit de fysieke winkel(magazijn) en bezorgen aan lokale klanten. Met onze bezorgservice bieden we een additionele verzendmethode voor (zelfstandige) retail-ondernemers.

Onze missie: 

Dé beste lokale bezorgoplossing zijn in de last mile bezorging voor retail-ondernemers met grote en zware artikelen in hun assortiment.

Hellobak wagenpark

Onze Hellobak bussen (bakwagen) zijn de grootste busjes die beschikbaar zijn voor het rijden met een B-rijbewijs. De laadbak van onze busjes zijn allemaal voorzien van een gelijke vloer, laadklep en 21m3 laadruimte. Daarnaast zijn onze bakwagens wendbaar in grote steden en smalle straatjes.

Bezorging in specifieke tijdvensters

De bezorgservice van Hellobak maakt winkels succesvoller door het voldoen aan de verwachting rondom levertijd. Wij begrijpen dat door de aard van grote en zware artikelen nauwkeurigheid in levertijd belangrijker is dan gewoon snel kunnen bezorgen. Afstemmen met bijvoorbeeld een aannemer of klant in een specifieke tijdvenster is waar we het verschil in maken.

On-demand bezorgservice voor groot en klein

Same-day, next-day of op een specifieke datum leveringen verzenden. Zet Hellobak in als vaste bezorgpartner of zet Hellobak naast je huidige bezorgopties. We zijn er zowel voor de kleine zelfstandige met weinig of onregelmatige bestellingen, en voor de bekende winkel ketens.

Hellobak jouw logistieke oplossing?

Wil je samenwerken of uitzoeken of Hellobak de juiste fit is voor jouw onderneming? Neem contact met ons op en we kijken samen hoe we je kunnen helpen met je logistieke processen.